De Winkel

Gewoon winkelen en naar de kassa

Super Sociaal heeft ongeveer 450 verschillende producten in de winkel, waaronder dagelijks vers vlees, dagelijks vers brood, verschillende soorten groenten, fruit en zuivel, en een assortiment van alle gangbare producten uit de supermarkt. Zelfs voor een bosje bloemen kunt u in de winkel terecht. Daarbij is er de mogelijkheid om gratis een (kinder)boek mee te nemen en er zijn ook gratis menstruatie-artikelen te verkrijgen. Meld u daarvoor aan bij de administratie.

Een gedeelte van alle producten zijn zogenaamde aanbiedingsproducten en kennen een uitzonderlijk lage prijs. Deze lage prijs is voor alle klanten gelijk.

Bewust zelfstandig boodschappen doen en afrekenen bij de kassa

Klanten van Super Sociaal krijgen een winkelpas op naam, kiezen geheel zelfstandig wat ze nodig hebben en rekenen af bij de kassa. Zonder winkelpas kunt u niet betalen. Bij verlies van de pas kunt u tegen betaling van € 5,00 een nieuwe laten maken.

De winkel is open op maandag t/m vrijdag van 10.00 uur tot 16.30 uur. Iedereen is elke dag van harte welkom. Aangezien we alle klanten de kans willen geven om producten te kopen,  kunt u wel maar eenmaal per dag komen. Daarbij kunt u maximaal twee stuks per product kopen.

Super Sociaal is géén voedselbank en geeft géén producten gratis weg. Iedereen is zelf verantwoordelijk voor wat er wel of niet gekocht wordt. U kunt Super Sociaal dus vergelijken met een doodnormale supermarkt, u betaalt alleen minder dan in een andere winkel.