Nieuws

Gratis kaartjes TINKA EN DE Toverkist

22 februari 2024 | Nieuws

Klanten van Super Sociaal krijgen gratis kaartjes voor de geweldige voorstelling Tinka en de Toverkist van de Houtse Toneelgroep.

Tinka heeft een kist van haar opa geërfd. In eerste instantie vindt ze het maar een superstomme kist! Ze had veel liever iets gehad van één van de fantastische avonturen, die Opa Wout naar eigen zeggen heeft meegemaakt. Samen met haar vriendinnetje Tess komt Tinka er per ongeluk achter dat het een toverkist is. Maar wat kan deze kist dan allemaal?
Dat verklappen we natuurlijk nog niet. Wel zullen Tinka en Tess er een spannend avontuur mee gaan beleven, waarbij ook heel Sprookjesland letterlijk op zijn kop zal komen te staan.

Wanneer: Zaterdag 16 maart 2024 om 14.00 uur
Locatie: Wijkhuis de Geseldonk, Cederhoutstraat 44, 5706 XC Helmond


Elke Super Sociaal pashouder mag voor maximaal 3 kinderen die op de basisschool zitten. Als begeleiding mag 1 volwassene meekomen.
Bij de administratie in onze winkel vanaf 4 maart kaarten komen afhalen. Op vertoon van uw winkelpas en de kaarten krijgt u toegang tot
Wijkhuis de Geseldonk voor de voorstelling.

Kaarten zijn niet inwisselbaar voor geld. Let op! Zolang de voorraad strekt.

Laatste nieuws

Maximaal te besteden bedrag per maand

Waarschijnlijk heeft u het al wel gemerkt: het wordt steeds drukker bij de Super Sociaal. Om ervoor te zorgen dat iedereen die dat nodig heeft onze winkel kan blijven bezoeken, moeten we helaas maatregelen nemen. Vanaf 1 juli zullen we een maximaal te besteden bedrag...