Nieuws

Maximaal te besteden bedrag per maand

9 juni 2023 | Nieuws

Waarschijnlijk heeft u het al wel gemerkt: het wordt steeds drukker bij de Super Sociaal. Om ervoor te zorgen dat iedereen die dat nodig heeft onze winkel kan blijven bezoeken, moeten we helaas maatregelen nemen. Vanaf 1 juli zullen we een maximaal te besteden bedrag per pas per maand hanteren. Dit bedrag is afhankelijk van uw gezinssamenstelling. In het onderstaande overzicht ziet u alle maximum bedragen. Het bedrag wordt maandelijks op uw pas aangevuld tot het voor u geldende maximale bedrag.


Alleenstaand € 100,00
Gehuwd/samenwonend € 130,00
Toeslag per kind € 15,00

Richt u in onze winkel op wat u écht nodig heeft en hou de aanbiedingen in andere supermarkten ook in de gaten. In sommige gevallen kunnen de aanbiedingsprijzen daar nog lager zijn dan onze prijzen.


Verder willen we u herinneren aan onze openingstijden: maandag t/m vrijdag van 10.00 uur tot 16.30 uur.


Op deze manier hopen wij iedereen die onze winkel bezoekt zoveel mogelijk tegemoet te komen. We hopen dat dit van tijdelijke aard zal zijn.

Laatste nieuws

Gratis kaartjes TINKA EN DE Toverkist

Klanten van Super Sociaal krijgen gratis kaartjes voor de geweldige voorstelling Tinka en de Toverkist van de Houtse Toneelgroep. Tinka heeft een kist van haar opa geërfd. In eerste instantie vindt ze het maar een superstomme kist! Ze had veel liever iets gehad van...